Käftsmäll och långfinger

Jag gick direkt från yogan till Ika som har sin andullationsstudio på Rocas. Jag sa att livet var skit och fick en kram innan jag la mig på britsen.

Hon satte igång apparaten och under tiden den arbetade pratade vi. Hon är en sån som jag är. Som inte tar den bekväma vägen och säger det man vill höra, utan det man behöver höra.

Vi pratade om vad jag vill i livet, var jag vill vara, vad jag vill göra. Hon tipsade mig om att skriva ner på ett papper, allt jag vill göra och det som det pirrar i magen när jag skriver, det är det jag brinner mest för och ska göra.


Hon påpekade också kärleksfullt att jag är bra på att komma med ursäkter, och talar om vad jag inte vill eller inte kan göra. Istället för att fokusera på vad jag verkligen kan och vill. Jag fick i uppgift att skriva ner 100 saker som jag vill göra eller vill vara.

Jag kan ha pekat finger åt henne en gång också, ni vet hur det är när någon träffar en öm punkt. Jag menade det verkligen men gjorde det med kärlek. Jag sa till henne att det egentligen var en dålig dag för ett samtal eftersom jag var rätt anti det mesta.

Hon tyckte tvärtom att det var super, för när man är på sånt humör lindar man inte in något utan då kommer det bara ut rätt och slätt.


Tack Ika för idag. Älskar att du påminde mig om saker jag vet men glömt bort lite…

//Annie

Tack! Så roligt att du uppskattade käftsmällen och det där långfingret ser jag som en komplimang.

Bring Back Your Smile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *