Kort fakta om Andullation

Välkommen, tack för att du tar dig tid att läsa mer fakta om andullation. Efter över 20 års kliniskt arbete som legitimerad sjukgymnast har jag upptäckt andullationens härliga egenskaper och framför allt effekter. Det är verktyget jag saknat i många år för att kunna hjälpa människor till förbättrad livskvalitet.

Andullationstekniken

Andullation är ett bevis på inovativ teknik. Den kombinerar mekanisk vibration och djupverkande infraröd värme.

Den andullations madrass jag använder heter Andumedic ® 3. Det är en certifierad medicinteknisk produkt som är utvecklad i nära samarbete med forskare, universitetssjukhus och läkare i Tyskland.


Mer rörlig? Mer balans mellan kropp och sinne? Mer energi?

5 Biofysikaliska principer

Andullation bygger på följande 5 biofysikaliska principer:

Ökad energi i cellen– stimulering av cellaktivitet har en positiv effekt på våra kroppar. Enkelt uttryckt: Mår cellen BRA så mår människan BRA!

Överlagring av smärtsignaler– andullationen ger möjliggör neurofysiologiskt och hormonell överlagring av smärtsignaler. Det innebär att de positiva signalerna är starkare än smärtsignalerna.

Stimulans av blodcirkulationen- en hälsosam blodcirkulation transporterar ut nödvändiga näringsämnen ut i vår kropp, samt transporterar slaggprodukter och ”avfall” till kroppens reningsverk, bland annat njurar och lever.

Igångsättande av avslappningsmekanismer- fysisk och mental avslappning. Andullation löser upp spänningar och skickar positiva signaler i nervsystemet.

Stimulering av lymfflödet- det lymfatiska systemetär en viktig del av immunförsvaret. Regelbunden stimulering främjar ett stabilt immunförsvar och en välfungerande ämnesomsättning.

Fler samarbetspartners med Andumedic ® 3

Det finns cirka 85 000 människor över hela världen som använder det här massagesystemet.

En av världens bästa tennis spelare David Ferrer med 21 titlar på ATP touren och även med i det spanska Davis Cup laget.

Andullation är väl använt bland atleter och idrottsmän för återhämtning, smärtlindring och för ökad prestation.

Vet du vad? Det fungerar på samma sätt på oss vanliga människor. Det tycker jag är fantastiskt.

Tack för att du titta in på min sida! Om du har några frågor eller vill boka en tid så lämna en kommentar nedan så hjälper jag gärna till!

Jag önskar dig den bästate dagen!

Your Quality of Life is Our Focus

2 svar på ”Kort fakta om Andullation”

 1. Hej Ulrika!
  Jag kommer till Svenska Re på mediyogavecka nästa vecka. Jag är lite nyfiken på vad det är du sysslar med och skulle gärna vilja testa. Går det bra att boka ett tillfälle eller behöver man flera behandlingar för att känna effekt? Bokar gärna en tid under veckan om du tror det går bra. Hör av dig!
  Kram Annika

  1. Hej! Välkommen vad kul med mediyoga!
   Vi kan bestämma en tid för studiebesök i studion så berättar jag mer och visar. Hör av dig antingen via messenger eller på mobil 0034 617 589 136 så hittar vi en tid som passar dig. Ps helg eller kväll funkar bra
   Jag ser fram emot att ses!
   Kram
   Ika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *